Martí Boada

Pàgina d'inici » Notícies » Hostalric exposa els quaranta anys de recerca a l’entorn del medi de Martí Boada

Hostalric exposa els quaranta anys de recerca a l’entorn del medi de Martí Boada

exposició desemboscant martí boadaL’exposició del 40 anys de recerca a l’entorn del medi, del doctor Martí Boada es fa itinerant. Després de més de dos mesos exposada a Sant celoni ara es pot visitar a Hostalric. A l’exposició es recullen les quatre dècades d’investigació i recerca del científic ambiental, geògraf i divulgador, Martí Boada, des de diferents àmbits: el local, el català i de planeta.

És un recorregut per la seva trajectòria científica i personal en la que mostra l’evolució que hi hagut en el camp de la divulgació i el coneixement ambiental durant els darrers quaranta anys. Està composada per diversos panells informatius, cartells amb fotografies de fauna, flora, de joves d’arreu del món, material bibliogràfic de l’autor i elements com pinyes, varietats locals d’ametlles, herbacis o joguines de fusta, entre d’altres. El director de l’exposició és l’hostalriquenc, Adrià Costa.

Per acabar l’acte, Martí Boada, va fer una visita guiada per l’exposició en la que els assistents van poder conèixer de primera mà cada detall de la mateixa. Martí Boada, acompanyat per l’alcade, Josep Frias, va signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. L’exposició es podrà visitar fins el 16 de desembre. Els dies 20 de novembre, i 11 de desembre, Martí Boada farà visites guiades a l’exposició.

Varietat de pinyes que es poden veure a l’exposició de Martí Boada | La Selva Comunica


baixmontseny

Noticia extreta de: http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/8367/hostalric/exposa/quaranta/anys/recerca/entorn/medi/marti/boada