Martí Boada

Pàgina d'inici » Notícies » Arriba a Hostalric l’exposició dels 40 anys de recerca a l’entorn del medi natural del Dr. Martí Boada

Arriba a Hostalric l’exposició dels 40 anys de recerca a l’entorn del medi natural del Dr. Martí Boada

La mostra es podrà visitar fins el 16 de desembre i els dies 20 de novembre i 11 de desembre es duran a terme visites guiades a càrrec de l’autor.

06/11/2016 07:39

biblioteca_items_4087_boada_llibre_honor_hostalric_w_1000_q_100

Ahir divendres es va inaugurar al primer pis del claustre de l’Ajuntament d’Hostalric l’exposició commemorativa dels quaranta anys de recerca a l’entorn del medi natural del científic ambiental, geògraf i divulgador Dr. Martí Boada. La mostra es podrà visitar fins el 16 de desembre i els dies 20 de novembre i 11 de desembre es duran a terme visites guiades a càrrec de l’autor.

A l’exposició s’hi recullen les quatre dècades d’investigació i recerca de Martí Boada, des de diferents àmbits: el local, el català i de planeta. Es tracta d’un recorregut per la seva trajectòria científica i personal en la qual es mostra l’evolució que hi ha hagut en el camp de la divulgació i el coneixement ambiental durant els darrers quaranta anys.La mostra està composada per diversos panells informatius, cartells amb fotografies de fauna, flora, de joves d’arreu del món, material bibliogràfic de l’autor i elements com pinyes,  varietats locals d’ametlles, herbacis o joguines de fusta, entre d’altres. El director de l’exposició és l’hostalriquenc Adrià Costa.

Fotografia: Boada signant el Llibre d´Honor d´Hostalric. / La Selva Comunica

 

logo

Noticia extreta de: http://www.tribunaselvatana.cat/CA/4087/noticies/arriba-a-hostalric-l%E2%80%99exposicio-dels-40-anys-de-recerca-a-l%E2%80%99entorn-del-medi-natural-del-dr-marti-boada.html