Martí Boada

Pàgina d'inici » Notícies » Pregó de la Festa Major de Vimbodí i Poblet

Pregó de la Festa Major de Vimbodí i Poblet

El naturalista Martí Boada farà el pregó de la Festa Major de Vimbodí i Poblet

MartiBoadaEl pregó de l’ambientòleg i geògraf Martí Boada, el 4 d’agost, obrirà els actes de la Festa Major de Vimbodí i Poblet. El celoní Martí Boada ha estat escollit pregoner d’enguany com agraïment a la seva col·laboració desinteressada en l’inventari d’arbres singulars del municipi, els quals han donat lloc a la ruta mediambiental i literària Arrelats, inaugurada el passat mes d’abril. Prèviament al pregó, que es farà a dos quarts de 8 del vespre, hi haurà l’obertura de la mostra de manualitats, treballs escolars i pintura, i de l’exposició central de l’Any Potaui-Campdesuñer, amb obres originals dels pintors locals Joan Potau i Martell, i Adrià Campdesuñer i Vendrell, dels quals enguany es commemora el 80è i 70è aniversari de la seva mort.

Durant quatre dies, el municipi s’omplirà d’actes que van des del ball als jocs infantils passant per concerts, exposicions, cinema, teatre, focs d’artifici, oficis litúrgics, gegants, disco mòbil, sopar popular, sardanes, havaneres i altres activitats per a grans i petits. El programa festiu ha estat organitzat per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, amb el suport de les entitats de la vila i la col·laboració d’empreses i particulars.

Entre els actes organitzats que es preveu que siguin més concorreguts, destaquen el tradicional sopar de divendres a la nit a la plaça del Gorg, la trobada gegantera de dissabte a la tarda, o el ball de dissabte a la nit, que portarà portarà fins a Vimbodí a la reconeguda Orquestra Internacional Selvatana. La festa compta enguany amb un altre atractiu afegit: la presentació d’uns gegantons confeccionats per l’alumnat de l’escola Mare de Déu dels Torrents, i que arriben per quedar-se i participar, a partir d’ara, en activitats festives del municipi. Es tracta d’un projecte impulsat per l’Ajuntament que aplega l’escola i els geganters i grallers, i que compta amb la col·laboració de la llar d’infants, entitats i particulars.

Noticia extreta de: http://elportalnou.blogspot.com.es/2016/07/el-naturalista-marti-boada-fara-el.html

2014-10 12 elportalnou1