Entrevistes

Algunes entrevistes amb el Dr. Martí Boada.

 

http://globalarchaeology.ca/2017/04/ga-expert-ben-thorne/ La resposta al canvi climàtic passa per l’aliança publicoprivada – The New Barcelona Post (19/02/2018)

 

Amb Martí Boada a «The New Barcelona Post».

 

 

(Font: The New Barcelona Post)


http://crug-glas.co.uk/index.php/room-2 Com hem de prevenir els incendis forestals? a “Divendres” (23/06/2017)


Amb Martí Boada a Divendres.

(Font: TV3)

 


http://moneyrebound.com/7-reasons-you-shouldnt-ignore-your-debt/ Terrícoles: Martí Boada (05/05/2017)

Entrevistem a Martí Boada doctor en Ciències Ambientals, autor del llibre “Poematges” EditorialBLUME.

(Font: Betevé)


  Mediambient amb Martí Boada (06/11/2016)

panax ginseng 40 mg entrevista-fira-ecogra-granollers<06_nov-2016El doctor en ciències ambientals Martí Boada ens visita per parlar d’ecologia, ecologisme i alimentació ecològica, precisament avui que visitem la Fira Ecogra de Granollers.

 

(Font: canalte xiptv cat)


“40 anys de recerca a l’entorn del medi”, una exposició del naturalista Martí Boada (06/09/2016)

entrevista-radio-granollers-6-setembre

Entrevista a Dr. Martí Boada sobre la seva exposició “40 anys de recerca a l’entorn del medi” a la Ràdio Granollers.

(Font: Ràdio Granollers)

 

 

 


‘El Pou’ parla de com hem de comportar-nos al bosc amb Martí Boada (01/06/2016)

L’arribada de la primavera i les pluges han fet reviure els boscos, que amb l’estiu a prop viuen un esclat d’activitat. Cada vegada més, generen una moviment turístic important i a ‘El Pou’, la secció de ciència i tecnologia produïda per Cugat.cat per a La Xarxa, parla sobre com afecta l’ecosistema i l’estat actual dels boscos catalans amb l’ambientalista Martí Boada.
(Font: Ràdio Sant Cugat)

Martí Boada: ‘Des de la ciutat s’expien els pecats ambientals donant lliçons al camp’ (25/05/2016)

El naturalista vallesà Martí Boada és una de les referències mundials en aquest camp. Pioner en l’educació ambiental a Europa, ha estudiat boscos i ecosistemes d’arreu del món des d’un punt de vista acadèmic, però també per divulgar les particularitats d’aquests entorns a la població a través dels mitjans de comunicació. Boada és el convidat d’aquesta setmana a ‘El Pou’, la secció de ciència i tecnologia que Cugat.cat produeix per a La Xarxa.

(Font: Ràdio Sant Cugat)


Entrevista al Dr. Martí Boada i el Sr. Gary Gardner: Com hauria de ser una ciutat sostenible? (20/01/2016)

8al dia 20 gener WWI

Gary Gardner, director del Worldwatch Institute, i Martí Boada, investigador de l’ICTA-UAB, ens han visitat avui al programa per parlar sobre la biodiversitat de la ciutat. Martí Boada ha dit que un dels problemes més importants és que els cicles naturals no segueixen els cicles electorals.

(Font: 8 al dia)


Entrevista en directe al Dr. Martí Boada: Una rata per habitant a Barcelona (19/01/2016)

8al dia 20 gener WWI_en el Palau Macaya

Menys vehicle privat, més transport public, més bicicleta i més zones verdes. Aquests són els ingredients que ha de tenir una ciutat sostenible segons el Worldwatch Institute, una organització d’àmbit mundial.

(Font: 8 al dia)

 

 


Representants de 17 països iberoamericans i caribenys s’han trobat a l’Alt Penedès en la setzena reunió del programa IberoMaB, de reserves de la biosfera (23/10/2015)

22356580126_6d6385a406_o

Entrevista al Dr. Martí Boada durant la setzena reunió de la xarxa IberoMaB, de comitès nacionals del programa Man and Biosphere i reserves de la biosfera d’Iberoamèrica.

(Font: RTV Vilafranca)


‘8 al dia’, 26 de setembre del 2015 (26/09/2015)

8 al dia 26 set 2015

Entrevista al Dr. Martí Boada durant l’inauguració de la I Setmana Bosc i Societat a Sant Celoni (veure al minut 20’30”).

(Font: 8 al dia)


 La primavera desperta a “Divendres” (I) i (II) (23/03/2015)

Divendres_tv3 23 mar 2015Amb Espartac Peran ens endinsem en el bosc per veure com desperta la natura al costat de Martí Boada. A més a més, amb Lluís Foix veurem com la primavera fa canviar el paisatge que ens envolta, parlarem de com afecta l’horta i la cuina amb la xef Carme Ruscalleda, descobrirem amb Xevi Verdaguer quins canvis físics hi ha en el nostre cos amb l’entrada de la nova estació i amb l’escriptora Sílvia Soler repassarem grans obres literàries que inspiren primavera.

 (Font: TV3)

No se admiten más comentarios