CAMINAR MIRANT. Excursió per la natura, amb el científic geògraf i naturalista Martí Boada (12.05.2018 – Sant Cugat del Vallès)

go here Aquest dissabte 12 de maig, a les 10h, farem una excursió per la natura de La Floresta amb Martí Boada, científic geògraf, especialista en medi ambient i acèrrim defensor de la natura, organitzada en el marc del projecte El Bosc Habitat vinculat a la plataforma veïnal La Floresta Parla, el Consell de Barri de La Floresta i el laboratori d’habitatge col·lectiu de l’Escola d’Arquitectura del Vallès (TAP-PTE).

Els estudiants i professors d’aquest laboratori, dedicat a la recerca de models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge, han focalitzat de març a juny les seves investigacions en l’àmbit de La Floresta i s’han incorporat al debat existent al barri sobre el procés de gentrificació al Parc de Collserola.

http://communicatebetter.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://communicatebetter.net/services/executive/ L’excursió anirà seguida d’una sessió conduïda pel mateix Martí Boada el proper dimecres 16 de maig a La Floresteca (Plaça del Poble 4, antiga Plaça Miquel Ros), com a part de la programació de les ‘Nits temàtiques’ ideades per l’activista veïnal de La Floresta Ramon Borda.

[Text extret directament de http://www.levenet.com]

Deja un comentario

baclofen lioresal 10mg Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *